HOME > Nieuws > Trudowinkel verhuist naar Strijp-S

18 december 2013

Trudowinkel verhuist naar Strijp–S

Eind januari verhuist de Trudowinkel van de Mecklenburgstraat in de stad naar de Torenallee op Strijp-S. Vanaf maandag 3 februari is iedereen weer van harte welkom op de nieuwe plek, pal naast Caffee Allee.

Enkele jaren geleden werden de twee Trudowinkels aan de Heezerweg en in Woensel-West samengevoegd op één prachtige locatie in de binnenstad: de Etalage. Steeds meer klanten regelden hun zaken met Trudo immers via deze website en dus was er niet meer zo veel reden voor twee winkels. Die trend heeft zich verder voortgezet. Steeds meer huurders kiezen ervoor hun zaken zelf af te handelen, makkelijk thuis achter de computer, op een tijdstip dat hun dat het beste uitkomt. Kortom, die grote winkel aan de Mecklenburgstraat is niet meer echt nodig. In deze tijd van bezuinigingen is het zaak om te kiezen voor een compacte, slagvaardige organisatie. Dan is het wel zo handig als je allemaal bij elkaar zit. En dus verhuist de Trudowinkel naar de Apparatenfabriek. Op de begane grond, naast Caffee Allee, lekker dicht bij de collega’s op de zesde verdieping van het gebouw. Midden tussen het toenemende aantal klanten op Strijp-S en op loopafstand van Woensel-West. Een prima plek dus!


Iedereen goed terecht
De kapper en de vintagewinkel die nu nog in de Etalage zitten, verhuizen in het voorjaar naar het Gezellenhuis in Woensel-West, waar op de begane grond winkeltjes komen. In lunchroom Eetalage ben je voorlopig nog gewoon welkom voor een kopje koffie bij je krantje, een smakelijke en gezonde lunch of een broodje terwijl je lekker online doorwerkt.

Tijdens feestdagen gesloten
Van woensdag 25 december tot en met maandag 6 januari is de Trudo Woonwinkel gesloten. Op dinsdag 7 januari is iedereen weer van harte welkom. Op de Mecklen burgstraat voor alle duidelijkheid; maandag 3 februari opent de winkel pas op de nieuwe plek op Strijp-S.


Illustratie: Niels Bakkerus
Foto's: Martie Dekkers & Igor Vermeer

Volg STRIJP–S

Nieuwsbrief Strijp–S