HOME > Nieuws

Nieuws

18/12/2013

Trudowinkel verhuist naar Strijp-S

Eind januari verhuist de Trudowinkel van de Mecklenburgstraat in de stad naar de Torenallee op Strijp-S. Vanaf maandag 3 februari is iedereen weer van harte welkom op de nieuwe plek, pal naast Caffee Allee. lees meer »

18/10/2013

Plug In City

Een compleet nieuwe stad in een stad. Dat is Plug in City. Een initiatief van Trudo op Strijp S, de proeftuin van Europa. Plug In City wordt een stad zonder regels, zonder belemmeringen, zonder vooropgezet plan. Iedereen met een goed idee mag er bouwen, stapelen en vooral verrassen. lees meer »

26/09/2013

Eerste 3D-printfabriek in Nederland komt in gebouw Gerard op Strijp-S

De eerste 3D-printfabriek in Nederland opent op 24 oktober zijn deuren. Deze fabriek wordt door Trudo gehuisvest op de begane grond van gebouw Gerard op Strijp-S. lees meer »

25/09/2013

Film: opening Urban Shopper

Op zaterdag 21 september opende de Urban Shopper, het nieuwe shopping center van Strijp-S, zijn deuren. lees meer »

22/02/2013

Wat moet er in de Foodcourt?

Het Veemgebouw krijgt een nieuwe invulling. Van een in de oorlog gebouwde opslag voor allerlei Philips producten, verandert het nu in een gebouw met extra woonlagen op het dak, een parkeergarage en op de begane grond een Foodcourt van bijna 3.000 vierkante meter. Vlak voor de kerstvakantie zijn de ontmantelings- en sloopwerkzaamheden begonnen om dit te realiseren... maar: hoe wordt het ingevuld? lees meer »

21/02/2013

Oplevering Anton & Gerard

De eerste lofthuurders staan te trappelen: nog een paar dagen en dan krijgen ze de sleutel naar hun eigen Strijpse paradijsje. De bewoners van de bovenste verdieping van gebouw Gerard gaan als eerste. Vervolgens worden alle verdiepingen van boven naar beneden ingevuld. In maart volgt gebouw Anton, dat iets later wordt opgeleverd. lees meer »

21/02/2013

STRP

De STRP biënnale staat te trappelen om te beginnen! Op de komende STRP biënnale, die loopt van 1 tot en met 10 maart, kun je genieten van kunst, muziek en technologie en allerlei mengvormen daartussen. lees meer »

13/12/2012

12 januari: Open dag Anton & Gerard voor iedereen

Ben je ook zo nieuwsgierig naar hoe de oude Philipsfabrieken Anton & Gerard er aan de binnenkant uitzien na de transformatie tot woonlofts? Dan krijg je op zaterdag 12 januari je enige kans, want alle geïnteresseerden zijn dan tussen 10 .30 en 16.30 uur welkom tijdens een open dag! lees meer »

12/12/2012

Lois Sample Sale in de Machinekamer

In de Machinekamer op Strijp-S vindt op 14, 15 en 16 december de Sample Sale van Lois Jeans plaats! Naast de jeans van dit authentieke jeansmerk, kun je ook zeer voordelig t-shirts, tops en blouses scoren! lees meer »

28/11/2012

In de Apparatenfabriek #8: Longtail Video

Capital New York en de Apparatenfabriek te Eindhoven; Longtail Video kiest haar locaties met de grootste zorg uit. En terecht, want wereldwijd maken miljoenen websites gebruik van de producten van dit bedrijf dat zich richt op alle aspecten van video op het internet. lees meer »

Volg STRIJP–S

Nieuwsbrief Strijp–S