HOME > Kennismaking

Kennismaking

Welkom in de Apparatenfabriek!

Met meer dan 100 huurders is de Apparatenfabriek niet meer weg te denken in het creatieve gebied dat Strijp-S aan het worden is. Vanuit deze historische plek worden lijnen gelegd naar andere hotspots op het terrein. Stuk voor stuk boeiende plekken die zich met lef en visie aaneenrijgen tot een inspirerende en uitdagende omgeving die net even anders is!

De Apparatenfabriek is een bedrijfsverzamelgebouw met meer dan 100 werkruimtes in verschillende afmetingen en huurprijzen. Maar het is méér dan dat. De oude Philipsfabriek herbergt een opstapeling van creatief talent en functies die als kwartiermaker worden ingezet bij de herontwikkeling van Strijp-S.

In de plint, op de benedenverdieping, hebben diverse clubs hun stek gevonden. Zo is Caffee Allee een ideale ontmoetingsplek waar zowel bewoners van Strijp-S als de mensen die hier werken terecht kunnen voor een smakelijke en betaalbare lunch. In de Ontdekfabriek ontdekken kinderen hoe cool het eigenlijk is om bezig te zijn met wetenschap, techniek en design. Daarnaast trekken ook het 5Minuten Museum en designwinkel Yksi de nodige stroom mensen naar het vernieuwde gebied.

Volg STRIJP–S

Nieuwsbrief Strijp–S